različitih marki

U Trebinju oduzeto 16.060 paklica cigareta

26.06.2017.
u 16:22

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Trebinje oduzeli su proteklih dana 16.060 paklica cigareta različitih marki.

Iz policije navode da su 23. lipnja tijekom pretresa stambenih prostorija, u vlasništvu osobe inicijala D.K., pronašli 7.060 paklica cigareta različitih marki.

Sljedećeg dana, policijski službenici Odjela za organizirani kriminalitet i droge Policijske uprave Trebinje, pretresli su kuću P.S. te privremeno oduzeli 8.500 paklica cigareta.

Istog dana, u mjestu Podgljivlje, grad Trebinje, zaustavili su putničko vozilo marke "golf V", kojim je upravljala osoba inicijala S.V. a kod koga je također pronađeno 500 paklica cigareta različitih marki.

Protiv navedenih osoba Okružnom javnom tužiteljstvu u Trebinju će biti dostavljena izvješća o počinjenom kaznenom djelu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljena trgovina.

Iz Policijske uprave Trebinje navode da su za prvih šest mjeseci evidentirali i dokumentirali sedam kaznenih djela nedozvoljena trgovina. Od sedam osoba oduzeto je 22.880 paklica cigareta različitih marki, tržišne vrijednosti oko 70.000 KM i 26 kg rezanog duhana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije