Novi Sad

U sudaru s traktorom smrtno stradao suvozač u automobilu

16.10.2017.
u 07:53

U prometnoj nesreći koja se preksinoć dogodila na cesti Žabalj - Čurug poginuo je pedesettrogodišnji muškarac iz Novog Sada, dok su dvojica ozlijeđena i prevezena u Urgentni centar u Novom Sadu. Prema prvim i neslužbenim podacima, nesreća se dogodila oko 18.30 na spomenutom dijelu prometnice, kada je iz još neutvrđenih razloga renault 4, novosadskih registracijskih oznaka, udario u traktor, za koji je bila zakačena prikolica, navodno neosvijetljena, pišu Večernje novosti. U toj je nesreći, kako doznajemo, poginuo 53-godišnji suvozač u automobilu, dok su druga dvojica ozlijeđena.

U Urgentni centar su prevezeni Z. R. (56) i S. R. (59), obojica iz Novog Sada, i odmah su podvrgnuti detaljnim pregledima kako bi se točno odredio stupanj njihovih ozljeda. Iako su svi bili teško ozlijeđeni, iz bolnice su ipak stizale optimistične vijesti u pogledu njihova stanja i životne ugroženosti. Policija je cijelo vrijeme na terenu prikupljala podatke vezane uz tu tešku prometnu nesreću u kojoj je izgubljen jedan ljudski život. Kako doznajemo, postoje očevici koji nisu mogli vjerovati da se takvo nešto dogodilo, ali nikome nije jasno što je bio točan uzrok te prometne nesreće i kako je došlo do sudara osobnog vozila i traktora.

Inače, ovo je, nažalost, samo jedna u nizu prometnih nesreća u kojoj su akteri i vozači raznih poljoprivrednih strojeva koji često prometuju bez odgovarajućih oznaka, a čime samo dovode u opasnost sve sudionike prometa.

Sve je više primjera u kojima smrtno stradavaju i vozači traktora, ali i drugih poljoprivrednih i građevinskih strojeva koji se nerijetko uključuju u promet na opasnim prometnicama. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije