Tri nesreće

U sudaru poginuo profesor Prometne škole

29.10.2016.
u 09:00

Tri osobe poginule su preksinoć u teškim prometnim nesrećama na području Prijedora i Doboja. U Prijedoru su u odvojenim nesrećama život izgubili pješak Janko Milutinović (56) i vozač Sanel Hukić (32), a u Doboju Nikola Šaporac. Hukić je poginuo u 21.30 sat u Ulici maršala Tita u Kozarcu, kada je vozilom VW fox sletio s ceste i udario u betonski stup. Tom prilikom ozlijeđen je i suvozač Begajet Maslić (38), koji je poslije liječničke pomoći prevezen u UKC RS i nalazi se na uređajima za disanje i sve prognoze su neizvjesne. Sat ranije u prijedorskoj Ulici vojvode Stepe Stepanovića nastradao je Milutinović. Njega je oko 20 sati udario autobus u vlasništvu Globus Toursa, a kojim je upravljao Miroslav Drljić (52) iz slovenskog grada Kranja.

- S obzirom na to da je vozač strani državljanin, on je priveden i bit će sproveden u Okružno javno tužiteljstvo Banja Luka gdje će biti saslušan – rekli su u Tužiteljstvu.

Nekoliko sati ranije, odnosno u 17.30, u Trnjanima kod Doboja život je izgubio Šaporac, dugogodišnji profesor dobojske Prometne i elektroškole. On je vozeći golf prešao u suprotni trak i udario u kamion koji je vozio Aleksandar Pavičić.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?