SMRT NA DVA KOTAČA

U stravičnoj nesreći na motoru poginuo MMA borac

Ivan Brkić/ePodravina/Facebook
20.04.2018.
u 18:08

Vranko (31) motociklom je udario u most prilaza kuće, pa u stup javne rasvjete, a zatim i u ogradu kuće Prema svjedocima nesreće u općini Kloštar Podravski, na cesti prema Đurđevcu, mladić je na zadnjem kotaču pretjecao kamione. Fightsite piše da se radi o Ivici Vranku, perspektivnom MMA borcu

Razbacani dijelovi motora u plamenu, kaciga 50 metara od mjesta gdje je motor udario u most i beživotno tijelo mladića. Samo koji trenutak prije, vozeći se velikom brzinom u smjeru Đurđevca, I.V. (31) izgubio je kontrolu i sletio s ceste.

Motociklom je udario u most prilaza kuće, potom u stup javne rasvjete, a zatim i u ogradu kuće. Motor je pronađen 150 metara od mjesta udara. Prema izjavi svjedoka nesreće, mladić je na zadnjem kotaču pretjecao dva kamiona, piše 24sata.hr

- Kako ih je prestigao tako je prejako spustio motor natrag. S prednjim djelom je lupio o pod i odletio na stranu - rekao je užasnuti očevidac, dodavši kako su na teren prvi izašli vatrogasci s jednim kolima, iza njih je došla policija.

Za mladića, nažalost, nije bilo spasa. 

Preminuo je na mjestu.

Perspektivni MMA borac

Fightsite, specijalizirani hrvatski portal koji prati borilačke sportove, piše kako se radi o MMA borcu, Ivici Vranku.

Ivica je bio sjajan hrvač i perspektivan MMA borac, član Zagrebačkog ATT-a. Nastupio je na FFC Futuresu u Opatiji 2014. godine. Imao je potencijal postati vrhunski borac, ali zbog ozljeda je proteklih godina bio izvan borilišta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije