TRGOVINA LJUDIMA

U SIPA-inoj akciji "Tin" uhićene Naida Mehanović i Ajša Ramić

SIPA
31.05.2023.
u 20:19

U okviru akcije „Tin“ koju su proveli službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA), po nalogu Županijskog suda u Sarajevu i pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Sarajevske županije uhićena je Naida Mehanović, predsjednica nekadašnjeg Vijeća mladih SŽ, piše Avaz.

Ovom prilikom uhićena je i Ajša Ramić koja je prijavljivana i ranije zbog brojnih prevara s američkim vizama. Pripadnici SIPA-e pretresli su stambene i poslovne objekate i pokretne stvari na tri lokacije.

Uhićene su dvije osobe, koje će u tijeku dana biti provedene u prostorije SIPA-e radi kriminalističke obrade i ispitivanja u svojstvu osumnjičenog.

Navedene aktivnosti provode se zbog postojanja osnovane sumnje da je počinjeno kazneno djelo trgovina ljudima propisano Kaznenim zakonom Federacije BiH.

Pretresi su urađeni po nalogu Županijskog suda u Sarajevu i pod nadzorom Županijskog tužiteljstva SŽ u suradnji s policijskim službenicima MUP-a SŽ i ZDŽ.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije