serijski varalica

U Sarajevu opet uhićen poznati prevarant (33) iz Čapljine

28.08.2015.
u 06:30

Eldin Komad uhićen je ponovno po jednoj od mnogih tjeralica koje su za njim raspisane zbog prijevare

 

Tridesettrogodišnji Eldin Komad, poznati prevarant iz Čapljine, uhićen je u Sarajevu, i to po jednoj od mnogih tjeralica koje su za njim raspisane zbog prijevare. Inače, Komad je iznimno tražen, i to u svim dijelovima BiH. Naime, ovaj prevarant ima podeblji dosje koji se uglavnom odnosi na brojne prijevare, a u kojima izvrsno planiranom pričom koristi lakovjernost svojih žrtava.

- Nedavno je proveo i mjesec dana u zatvoru u Mostaru, ali se ubrzo potom našao na slobodi. Kako se čini, nije mu trebalo mnogo vremena da nađe novu žrtvu. Također, u srpnju je na Općinskom sudu u Sarajevu osuđen na osam mjeseci zatvora jer je K. P. prevario za mobitel i 300 maraka. Jedna od posljednjih u nizu njegovih prijevara dogodila se u Sarajevu kada je od Mirze Bašića na lažno ime unajmio škodu fabiu. Na ulazu u Mostar unajmljenim autom skrivio je nesreću, ali je pobjegao policiji. Nekoliko dana poslije uhićen je, ali se nije dugo zadržao u pritvoru - podsjećaju iz MUP-a Sarajevo.

On je, između ostalog, prije dvije godine stanovnicima sarajevskog naselja Alifakovac na prijevaru uzeo 8000 KM kada im je obećao da će im osigurati zaposlenje. Nakon što se domogao novca, pobjegao je. Nedavno je na prijevaru, predstavivši se kao zaposlenik DGS-a, a potom i brze pošte, prisvojio iPhone.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije