Drugo utapanje ovog vikenda

U rijeci Velika Usora utopio se 13-godišnjak koji je došao za raspust kod djeda

19.07.2015.
u 23:18

Drugo utapanje ovog vikenda i još jedna tragična smrt u BiH dogodilo se u rijeci Velika Usora u Tesliću. Smrtno je stradao trinaestogodišnji dječak Mersed Mudrov, objavio je portal Jelahba. Prema informacijama, nesretnog dječaka iz vode su izvukli pripadnici teritorijalne Vatrogasne postrojbe općine Teslić. Mudrov je podrijetlom iz Jelaha gdje i živi, a u Tesliću je boravio kod djeda u posjetu. Dječakov nestanak policiji je prijavljen u večernjim satima i organizirane ekipe su krenule u potragu, da bi dan kasnije ono bilo pronađeno u rijeci. Obitelj i prijatelji su u šoku nakon smrti dječaka piše portal Večernjeg lista BiH "Vecernji.ba". On je svoj školski raspust od ranije planirao dijelom provesti kod djeda gdje je uz obitelj imao i poznanike i prijatelje. Nažalost, bezbrižnu mladost prekinula je strašna tragedija. Očevid su izvršili pripadnici Policijske postaje Teslić. Policija još istražuje je li s dječakom bilo više osoba koje bi mogle dovesti do određenih saznanja koja mogu doprinijeti daljnjoj istrazi. Prema sadašnjim podacima kojima MUP raspolaže, radi se o utapanju.

Vrućine u BiH mnoge su, osobito mlade, natjerale da pronađu osvježenje u obližnjim rijekama ili jezerima, ali je problem njihova sigurnost jer se o dosta njih ne vodi prevelika briga. Također, problem je što su mnogi neiskusni plivači u brzim rijekama što dovodi do tragedije.čajnu ulogu u Draškovićevu recentnom nestanku iz Splita.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije