Nema nepoznanica

U potpunosti rasvijetljena pljačka koju su izvršili specijalci MUP-a RS

pljačka
18.01.2016.
u 06:45

Pripadnici Centra javne sigurnosti Prijedor uhitili su u Novom Gradu osobe čiji su inicijali B. E. (60) i R. K. (57) zbog sumnje da su, kao vlasnik autoškole iz ovog mjesta i član povjerenstva za polaganje vozačkih ispita, od kandidata uzeli novac kako bi lakše položio vozački ispit, priopćeno je iz ovog centra.

Šesdesetogodišnji B. E. je osumnjičen za kazneno djelo trgovina utjecajem, a pedesetsedmogodišnji R. K. za kazneno djelo primanja mita. “Nakon što su osumnjičeni od kandidata preuzeli obilježene novčanice, lišeni su slobode i privedeni u službene prostorije Centra javne sigurnosti Prijedor”, navodi se u priopćenju.

U tijeku je kriminalistička obrada uhićenih, a daljnje mjere i radnje bit će poduzimane po uputi Specijalnog tužiteljstva Republike Srpske kako bi se do kraja razriješio ovaj slučaj. Uhićenje je izvršeno u suradnji sa Specijalnim tužiteljstvom Srpske u akciji pod nazivom “Kandidat”.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?