MUP HNŽ

U Mostaru otuđena tri vozila i jedno u Čitluku

kradja vozila
29.02.2016.
u 14:08

U nedjelju su na području Hercegovačko-neretvanske županije otuđena četiri putnička vozila, i to tri na području Mostara te jedno na području Čitluka, a provaljeno je i u dvije obiteljske kuće.

S.G. iz Šibenika (RH) prijavio je da mu je otuđeno vozilo marke VW Golf V, crne boje. Vozilo je bilo parkirano u naselju Bijeli Brijeg, na parking prostoru pored stadiona. M.M. je prijavio da mu je tijekom noći otuđeno vozilo marke Audi A6, sive boje. Vozilo je bilo parkirano u naselju Zalik. H.Š. iz Prozora prijavio je da mu je otuđeno vozilo marke VW Passat, plave boje. Vozilo je bilo parkirano u Ulici Vukovarska.

J.M. iz Tomislavgrada prijavio je Policijskoj stanici Čitluk da mu je otuđeno vozilo marke Škoda Octavia, sive boje, vlasništvo Franjevačkog samostana Naša ognjišta, Tomislavgrad. Vozilo je bilo parkirano u Ulici bana Josipa Jelačića u Bijakovićima, prenosi Fena. 

J.K. iz Vrapčića kod Mostara prijavio je da je tijekom noći izvršena provala u kuću njegovog rođaka M.K. u Vrapčićima. Ispreturane su stvari u kući, te otuđen LCD nepoznate marke.

E.B. prijavio je da je u mjestu Lapsunj u općini Prozor/Rama provaljeno u podrum njegove kuće, te da je iz iste otuđen poljoprivredni stroj (kopačica) marke CMI.

U svim slučajevima izvršen je očevid te se poduzimaju potrebne mjere, stoji u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?