Strašan zločin u Malom Lošinju

Ubio 16-godišnjakinju pa pobjegao

14.02.2020.
u 10:51

U Malom Lošinju umrla je 16-godišnja djevojka, a policija sumnja na nasilnu smrt. Potvrdili su nam to u Policijskoj upravi Primorsko-goranske županije. Budući da je Mali Lošinj dislociran još nije počeo očevid. "Ekipa za očevid trenutno je na putu za Lošinj. Sumnjamo na nasilnu smrt", potvrdila nam je Ankica Kolić, policijska službenica za odnose s javnošću u PU primorsko–goranske županije. Policija je dojavu dobila u sedam sati ujutro, a istragu provodi tamošnje Županijsko državno odvjetništvo. Neslužbeno se doznaje da je je tijelo pronađeno na stubištu zgrade u Ulici lošinjskih brodograditelja  te da se na tijelu vide tragovi nasilne smrti. Navodno policija već istražuje jednu osobu koju dovode u vezu s ovim događajem. Policija je već razgovarala s 41-godišnjakom koji navodno ima saznanja o ovom kaznenom djelu. On zasad nije uhićen ni osumnjičen. "Policija je jutros dobila dojavu da je pronađeno tijelo mlađe ženske osobe, tinejdžerice u stambenoj zgradi na području Malog Lošinja. Iako joj je pružena hitna medicinska pomoć, djevojka je nažalost preminula. Trenutačno se provodi krim istraživanje nad jednom muškom osobom koja je dovedena u policijsku postaju i koja se dovodi u vezu s počinjenjem ovog djela", kazali su za Jutarnji iz PU primorsko-goranske.
Neslužbeno doznajemo kako je ubojica ušao u kuću u kojoj je bila djevojka sa svojom majkom. Navodno se radi o njihovom susjedu i u ovom trenutku se ne zna koji je bio ubojičin motiv.
Bilo je to u jutarnjim satima kada je majka žrtve ispijala kavu, a djevojka se spremala za školu. Ubojica je navodno krenuo na majku, a djevojka je ustala u njenu obranu. Prema neslužbenim informacijama počinitelj ju je ubio nožem te je pobjegao s mjesta zločina. U Malom Lošinju je policija na svim cestama provjerava automobile, trajekte, a ubojica je, navodno, i dalje u bijegu.
Iz Srednje škole Ambroza Haračića potvrdili su za N1 da je ubijena djevojka njihova učenica. "Situacija u školi je jako tužna, svi su naša djeca", kazali su u tajništvu škole, dodavši da učenici nisu dobili naputak da ne izlaze van iz škole.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije