MUP HBŽ

U Drvaru 41-godišnjak počinio samoubojstvo vatrenim oružjem

uviđaj
24.04.2020.
u 12:54

U četvrtak navečer u 19.30 djelatnici Policijske postaje Drvar zaprimili su dojavu da je u mjestu Bunčevac, općina Drvar, samoubojstvo izvršio J. M. (41), rođen i nastanjen u Drvaru.

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Drvar i dežurni liječnik Doma zdravlja Drvar, te tom prilikom utvrdili da je J.M. samoubojstvo počinio uporabom vatrenog oružja, poluautomatske puške, kazao nam je glasnogovornik MUP-a HBŽ Ivica Vrdoljak i dodao kako je od strane dežurnog liječnika utvrđena smrt, nakon čega je tijelo predano obitelji.

Drugo je to samoubojstvo u ovoj, 2020. godini, ističe naš sugovornik i dodaje kako se prvo dogodilo u Bosanskom Grahovu 27. veljače.

„Riječ je o osobi koja je rođena 1971. u Grahovu gdje je bila i nastanjena a samoubojstvo je počinila vješanjem. U prošloj godini smo imali 10 samoubojstava, u 2018. godini 12, a u 2017. g. deset (10). Dakle, u prosjeku se dogodi desetak samoubojstava a najčešći oblik izvršenja je vješanje, a potom slijedi uporaba vatrenog oružja,“ kazao nam je Vrdoljak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije