ORGANIZOVANI KRIMINAL

U Bijeljini i Zvorniku uhićeno 15 osoba, među njima i članovi bande povezane s krijumčarenjem droge

droga
ilustracija
25.02.2024.
u 14:06

U noći između subote i nedjelje u Bijeljini i Zvorniku su izvršene racije i slobode je lišeno 15 osoba koje se od ranije dovode u vezu sa kriminalnim radnjama.

Pripadnici Uprave kriminalističke policije, Uprave za organizirani i teški kriminalitet, Žandarmerije MUP-a i Policijske uprave Bijeljina pod nadzorom Okružnog javnog tužiteljstva u Bijeljini sproveli su pojačane aktivnosti na području Bijeljine i Zvornika na osnovu analize sigurnosnih pojava, a u svrhu održavanja povoljnog stanja sigurnosti.

Prilikom realizacije planiranih aktivnosti, a na osnovu Zakona o policiji i unutarnjim poslovima i Zakona o kaznenom postupku, u prostorije Policijske uprave Bijeljina dovedeno je 15 osoba koje su bile predmet kriminalističke obrade.

Prikupljena su određena saznanja i informacije o kaznenim djelima izvršenim u ranijem razdoblju na ovom području, a jedna osoba je lišena slobode po raspisanoj Interpolovoj potjernici.

Nastavlja se rad na rasvjetljavanju više kaznenih dijela na osnovu prikupljenih saznanja, priopćeno je iz MUP-a RS-a.

Prema neslužbenim saznanjima, dvojica uhićenih dovode se u vezu s kriminalnom skupinom kada su uhićeni zbog prometa drogom u akciji "Koktel", a tada je bila na meni banda Zorana Ćuka. Također, dvojica su već uhićena u Bijeljini nakon ubojstva policijskog inspektora Nenada Markovića.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?