uhićenja

U Bihaću uhićena tri dilera

policija
13.04.2017.
u 18:02

Na području Bihaća policijski službenici Odjela kriminalističke policije Ministarstva unutarnjih poslova Unsko-sanske županije, pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Bihać, danas su proveli akciju koja se odnosi na suzbijanje prometa opojnih droga.

U okviru te akcije, izvršeni su pretresi na više lokacija i uhićene tri osobe. Radi se o I. S. (1987.), H. M. (1978.) i A. E. (1990.), javlja RTV Cazin. 

- Prilikom pretresa objekata koji koriste osumnjičena osoba pronađena je i određena količina opojne droge „ cannabis sativa L“,  Nad osobama je zavedena kriminalistička obrada a isti se dovode u vezu sa izvršenjem kaznenog djela iz člana 238 KZ F BiH „Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga - izjavila je Snežana Galić, glasnogovornica Ministarstva unutarnjih poslova Unsko-sanske županije.

Odjel za sprječavanje zloupotreba droga i trgovine ljudima, nastavlja raditi na dokumentiranju ovog kaznenog djela .

Današnja akcija je izazvala veliko zanimanje javnosti koja je iznenađena što je, prema još neslužbenim informacijama, među uhićenim dilerima i nastavnica biologije  u Osnovnoj školi “Prekounje”.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije