Pelagićevo

U akciji „Jezero“ uhićeni osumnjičeni za uzgoj marihuane

marihuana
ilustracija
27.04.2016.
u 10:33

Četiri osobe uhićene su u Pelagićevu zbog sumnje da su kao organizirana kriminalna grupa vršili uzgoj indijske konoplje i proizvodili opojnu drogu „marihuanu“, koju su prodavali na području te općine.

U operativnoj akciji „Jezero“ uhićeni su B.S., N.M., L.M. i M.Đ., te izvršeni pretresi na tri lokacije, potvrđeno je danas iz Centra javne sigurnosti Doboj, javlja Fena.

Iz policije preciziraju da je u kući koju, kao član obiteljskog domaćinstva koristi M.Đ., pronađeno je i oduzeto 27 komada indijske konoplje (visine 5-7 cm) uzgojene u saksijama.

Pronađena je i plastična vrećica sa zelenom biljnom tvari za koju se sumnja da je „marihuana“, ukupne težine 1,56 grama, staklena tegla sa zelenom biljnom tvari koja po svojim morfološkim osobinama asocira na opojnu drogu „marihuanu“ ukupne težine 31,426 grama, jedna digitalna vaga, jedna drobilica s tragovima zelene biljne tvari, kao i drugi predmeti koji se mogu koristiti za uzgoj indijske konoplje i proizvodnju opojne droge „marihuane“.

Tijekom pretresa kuće vlasništvo L.M., koju kao član obiteljskog domaćinstva koristi i njegov sin N.M., pronađeno je i oduzeto: 261 komad puščanog streljiva različitog kalibra, 30 komada pištoljskog streljiva i tri ručne bombe.

I prilikom pretresa kuće koju član obiteljskog domaćinstva koristi B.S. pronađen je i oduzet pištolj za koji navedena osoba nije posjedovala dozvolu za držanje, kao i dva prazna okvira za pištolj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije