zenica

U akciji “Fokus” zbog droge uhićeno 7 osoba

droga,Vodice,zapljena
Hrvoje Jelavić/Pixsell
17.02.2015.
u 09:28

U okviru organiziranih višednevnih aktivnosti suzbijanja zloupotrebe opojnih droga, na realizaciji akcije “Fokus” više policijskih timova MUP-a Zeničko-dobojske županije izvršili su pretrese na deset lokacija na području Zenice i tom prilikom slobode je lišeno sedam osoba nad kojima je provedena kriminalistička obrada.

Pretresi i uhićenja

- U akciji su slobode lišene osobe prema kojima je ova akcija i usmjerena, točnije sedam osoba je lišeno slobode i provedeno u službene prostorije, a pretresi stambenih objekata i pokretnih stvari na navedenim lokacijama su vršeni s ciljem pronalaska i privremenog oduzimanja predmeta koji mogu poslužiti kao dokaz u daljem postupku, kaže Aldina Ahmić, glasnogovornica policije MUP-a Zeničko-dobojske županije. Zenička policija je u suradnji sa Županijskim tužiteljstvom Zeničko-dobojske županije u proteklom razdoblju poduzimala operativno-taktičke i istražne mjere i radnje, usmjerene na otkrivanju i procesuiranju osoba osumnjičenih za kaznena djela zloupotrebe opojnih droga na području Zenice. Ove aktivnosti rezultirale su u proteklom razdoblju otkrivanjem, lociranjem i lišavanjem slobode više osoba koje su, prema prikupljenim saznanjima, vršile ova kaznena djela, kao i pronalaskom opojnih droga marihuane i speeda, te drugih predmeta koji će biti korišteni kao dokazni materijal...

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU VEČERNJEG LISTA

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije