sarajevo

Tužiteljstvo angažirano na što skorijem privođenju Sanjina Sefića

Sanjin Sefić
12.10.2016.
u 10:30

Županijsko tužiteljstvo Sarajevo provodi sve neophodne mjere i radnje radi što skorijeg privođenja pravdi Sanjina Sefića (1991.), vozača "golfa", koji se sumnjiči da je u utorak u centru Sarajeva u ulici Zmaja od Bosne, vozeći velikom brzinom, automobilom usmrtio studentice Selmu Agić i Editu Malkoč.

Kako je Feni potvrđeno u Županijskom tužiteljstvu, rad na ovom predmetu se nastavlja, a što, između ostalog, podrazumijeva i upućivanje prijedloga za određivanje mjere pritvora i raspisivanje tjeralice, budući da je osumnjičeni u bijegu.

Prema dosada raspoloživim podacima, osumnjičeni Sefić je nakon nesreće pobjegao iz Bosne i Hercegovine u Srbiju, a radi se o višestrukom povratniku u činjenju prekršaja iz oblasti prometa i javnog reda i mira.

U okviru potrage za osumnjičenim je policija, u međuvremenu, na području općine Novo Sarajevo (Grbavička ulica) pronašla automobil koji je on koristio.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije