Stravičan zločin

Djevojčica od 13 godina vrelom kavom polila staricu i pomogla ljubavniku!

silovanje
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
08.09.2014.
u 09:00

E. Ustunsoy će osim razbojstva nad staricom odgovarati i za spolni odnos s djevojčicom koja je s njim ostala trudna

Uhićeni Turčin 25-godišnji Ercan Ustunsoy, za kojeg se sumnja da je brutalno pretukao i opljačkao 84-godišnjakinju na Ilidži, osim za razbojstvo tereti se i za spolni odnos s djevojčicom od 13 godina koja mu je pomogla u izvršavanju kaznenog djela.

Kako “Avaz” doznaje, Turčin je došao s djevojčicom u kuću starice koja je poznavala dijete. Čim su došli, staricu je udario šakom pa je nožem više puta ubo. Nakon što je na njoj polomio jedan, uzeo je drugi nož i nastavio je ubadati u leđa i prsa. Dok se on nad njom iživljavao pokušavajući je usmrtiti davljenem nakon niza uboda nožem, i djevojčica je odlučila sudjelovati u zločinu. Iz kuhinje je donijela džezvu punu vrele kave i polila po licu nesretnu staricu. Kad su staricu ozlijedili i odnijeli dio novca u različitim valutama, ostavili su je da umre.

Srećom, susjedi Jasmin Mišić i njegov sin Denis na vrijeme su spazili da se nešto događa i starica je Božjim čudom preživjela ovaj jeziv napad.

Sudionica u zločinu, 13-godišnja djevojčica, s Turčinom se više puta nalazila u njegovu stanu na Ilidži gdje ju je dovodio i s njom imao seksualne odnose. Djevojčica je uspjela ostati i trudna s Turčinom. Osumnjičeni se na sudu branio šutnjom.

Komentara 2

Avatar whitesox
whitesox
12:29 08.09.2014.

dobit će godinu zatvora i koji mjesec izgona ,i opet nanovo!turska posla

WM
west Mo*
12:53 14.09.2014.

koja stoka su ovi turci-bez premca. svaka mafija na svijetu ima neki kodeks ponašanja, samo turci su kao zvijeri, ubit će i djecu i starce, to je ljdski škart.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije