Tragedija

Trudnica preživjela sudar, a suprug i njegov rođak poginuli

05.08.2016.
u 07:00

Trudnica Renata Đukić (25) nekim je čudom preživjela tešku prometnu nesreću na cesti Kosjerić - Požega, u blizini granice između Srbije i BiH, u kojoj su poginuli njezin suprug Saša (30) i njegov rođak Nikola Đurđević (18). Tragedija se dogodila kad je na njihovu opel astru kragujevačkih oznaka naletio mercedes pa su sletjeli u kanal.

Teške ozljede zadobili su Slobodan Pantović (37), vozač mercedesa, i njegovi suputnici Aleksandar Arnautović (17) i Stefan Jevtović (27), svi iz Kosjerića. Ravnateljica bolnice u Užicama dr. Jelena Raković Radivojević kaže kako Renata Đukić, koja je u petom mjesecu trudnoće, nije ozlijeđena.

- Ona je zadržana na odjelu zbog promatranja kako ne bi došlo do nekih promjena u trudnoći. Arnautović je zbog kontuzije glave smješten na Odjel plastične kirurgije. Vozač mercedesa Pantović ima ozljedu nosa, dok je Jevtović imao operaciju na glavi. Svi ozlijeđeni su izvan životne opasnosti - kaže ravnateljica Radivojević. Prema neslužbenim podacima, Pantović je imao 1,57 promila alkohola u krvi. Nastradali mladići su njemački državljani. U Srbiju su stigli prije tri dana, i to kako bi Nikola Đurđević 14. kolovoza proslavio 18. rođendan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije