Kalesija

Trudnica preminula od ozljeda zadobivenih u nesreći

Nesreća na Slavonskoj
Foto: Anto Magzan/Pixsell
11.09.2015.
u 11:01

Trudnica iz Kalesije S.B. preminula je od ozljeda koje je zadobila u prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć na magistralnom putu Zvornik – Bijeljina, u mjestu Tabanci

Do prometne nesreće je došlo u 19:40 sati, kada je putnički automobil Fiat Bravo, kojim je upravljao suprug nastradale trudnice, E.I. iz Kalesije, izletio sa ceste. Devetnaestogodišnja trudnica bila je na mjestu suvozača u automobilu. Ona je, u izlijetanju vozila sa ceste, zadobila ozljede opasne po život. Ukazana joj je medicinska pomoć u Domu zdravlja u Zvorniku, nakon čega je zbog težine povreda prevezena u Univerzitetsko-klinički centar Tuzla, gdje je podlegla teškim ozljedama. Devetnaestogodišnja S.B. iz Kalesije koja je život izgubila u prometnoj nezgodi bila je u šestom mjesecu trudnoće, potvrđeno je danas iz Centra javne sigurnosti Bijeljina. Pripadnici odjela prometne policije Zvornik izvršili su očevid, a o svemu je obaviješten i nadležni tužitelj koji je naložio poduzimanje svih potrebitih mjera i radnji, radi utvrđivanja točnih uzroka koji su doveli do ove tragedije. Iz Centra javne sigurnosti Bijeljina još jednom apeliraju na sve vozače i sudionike u prometu da brzinu kretanja motornog vozila prilagode uvijetima i stanju puta, kako bi izbjegli prometne nesreće sa fatalnim posljedicama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije