DETALJI TRAGEDIJE

Susjedi o obračunu u Međimurju: 'Nino je pucao na čovjeka koji je zlostavljao po selu, bilo je i droge'

25.08.2021.
u 10:25

Iz puške je, prema pričanjima mještana Paraga, pucao Nino O., mladić star oko 20 godina. Jučer se dugo prepirao s dvojicom ili trojicom članova susjedne obitelji P., i u jednom je trenutku otišao kući i vratio se s puškom.
- Prvo je pucao u zrak da ih zaplaši. Svatko pametan bi počeo bježati kad vidi pred sobom pušku, no ovi se nisu udaljili, pa je počeo pucati - ispričao nam je mještanin koji je dotrčao do mjesta tragedije kad je začuo pucnjeve.

- U toj pucnjavi jedan od metaka pogodio je ženu koja je sjedila na terasi. To je bila majka ovih koji su se zakačili s Ninom. Zvala se Minka P. Ona je preminula. Pogođena je, među ostalima, i desetogodišnja djevojčica, unuka poginule, koju sam, krvavu, uzeo u ruke i odvezao na Hitnu - priča nam mještanin i dodaje da je sve upućivalo na moguću tragediju jer su sukobi između članova dviju obitelji trajali duže vrijeme. Bilo je, veli, tu i trgovine oružjem, dilanja droge... Veli da je jedan od članova obitelji P. terorizirao selo i često provocirao. I on je ozlijeđen u pucnjavi, a u čakovečkoj je bolnici sinoć mahao nožem prema jednom članu obitelji koji ga je nekako uspio smiriti. Nino pak je bio poznat po tome što je svako malo pucao puškom u zrak. Iz čista mira.

- I ja sam ga osobno jednom prijavio policiji kad je pucao po selu. Da se sad napravi racija u Paragu, našlo bi se valjda pet tona oružja - zaključuje.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije