iznijeli su beživotna tijela

Susjedi u šoku nakon obiteljske tragedije kod Živinica: "Živjeli su skladno, bili su mirni i povučeni

Klix
29.02.2020.
u 15:08

Policijski službenici uz nadzor tužiteljice iz obiteljske kuće iznijeli su beživotna tijela oca i sina nakon tragedije koja se jutros dogodila u naselju Ciljuge kod Živinica.

Mještani su u šoku i nevjerici nakon obiteljske tragedije u kojoj je prema službenim informacijama iz Tužiteljstva TŽ 54-godišnji Zijad Mujčinović hicima iz pištolja usmrtio 33-godišnjeg sina Admira Mujčinovića, teško ranio suprugu Zadu Mujčinović, a potom izvršio samoubojstvo pucavši sebi u glavu, piše Klix.ba. 

obiteljska tragedija dogodila se jutros oko osam sati u prostorijama kuće u kojoj su majka, otac i sin živjeli, a točni motivi ovog zločina još uvijek nisu utvrđeni.

Prema informacijama do kojih je došao Klix, nesretnom događaju koji je potresao Živiničane prethodila je svađa između supružnika, nakon čega je Zijad potegao pištolj.

Prema dosadašnjim informacijama s kojima raspolažu u Tužiteljstvu TŽ, Zijad je pucnjima iz pištolja ozlijedio suprugu Zadu koja je uspjela pobjeći iz kuće, a nakon toga je više hitaca ispalio u svoga sina Admira koji je podlegao ozljedama. Na kraju je izvršio samoubojstvo tako što je sebi pucao u predjelu glave.

Tragedija u domu Mujčinovića probudila je njihove susjede koji su u šoku i nevjerici. Nijemo promatraju policijski uviđaj koji i dalje obavlja dežurna tužiteljica u suradnji sa istražiteljima Sektora kriminalističke policije MUP-a TŽ.

"Ne možemo vjerovati da se ovo dogodilo. Zijad je bio poznati biznismen u Živinicama, ranije je imao svoju farmu koja se bavila uzgojem i prodajom pilića, a nakon toga je sa sinom i suprugom otvorio poljoprivrednu ljekarnu u kojoj su svi zajedno radili", priča za Klix jedan od susjeda kojeg su zatekli ispred obiteljske kuće.

Drugi susjed se nadovezuje kako je obitelj Mujčinović skladno živjela, te su bili mirni i povučeni.

"Pored sina koji je bio izuzetno uzoran dečko, imaju i jednu kćerku. Svi smo u šoku jer nismo mogli ni slutiti da bi Zijad mogao nešto ovako napraviti. Ovo je bila fina obitelj, nikada nisu pravili probleme. Sa susjedima su uvijek bili u dobrim odnosima. Svaki posao kojim su se bavili bio je sa uspjehom. Ali, po ovome vidimo da nitko ne zna što se kod nekoga u kući događa i imaju li ikakvih problema", ističe drugi susjed. 

O motivima koji su doveli do ove tragedije pouzdano ne mogu govoriti ni iz Tužiteljstva TŽ iz kojeg su istaknuli da se trenutno utvrđuju sve okolnosti koje su dovele do ranjavanja, ubojstva i samoubojstva. Nakon obavljanja uviđaja i dokumentiranja svih relevatnih informacija MUP TŽ će Županijskom tužiteljstvu u Tuzli dostaviti izvještaj o događaju.

Iz UKC u Tuzli je potvrđeno da je supruga zadobila ozljede desne podlaktice, lijevog koljena i skočnog zgloba. Ona je hospitalizirana u Klinici za ortopediju i traumatologiju i izvan životne opasnosti je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije