MOSTAR

Sukob navijača u Mostaru, najmanje jedna osoba ozlijeđena

Foto: Bljesak.info
1/4
13.11.2021.
u 16:15

Više desetina huligana se sukobilo danas oko 14:30 sati u Mostaru kod bivšeg hotela Ero, a u masovnoj tučnjavi je ozlijeđena najmanje jedna osoba.

U fizičkom obračunu sudjelovalo je skoro pedesetak osoba, koji su se tukli palicama. Glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova HNŽ Ljudevit Marić je potvrdio da su se nepoznate osobe međusobno gađale pirotehnikom i kamenicama.

Sudeći prema fotografijama sa mjesta incidenta, oštećeni su mnogi objekti i izlozi, a na nekim mjestima na ulici se može vidjeti i krv.

Policija je odmah intervenirala i blokirala šire mjesto sukoba te pokušava situaciju staviti pod kontrolu. Kako je naveo Marić, policija osigurava područje.

Na mjesto incidenta je stigla i Hitna medicinska pomoć koja je najmanje jednu osobu prevezla u mostarsku bolnicu, a policija obilazi zdravstvene ustanove kako bi utvrdila broj ozlijeđenih.

Sukob navijača Veleža i Zrinjskog se dogodio zbog grafita, neslužbeno doznajemo. 

Kako prenosi portal Bljesak.info, neslužbeno se doznaje od svjedoka kako su navijači HŠK Zrinjskog u neposrednoj blizini mjesta gdje je došlo do tučnjave, crtali grafit. Isto tako, u noći sa subote na nedjelju također je na ovom mjestu došlo do okupljanja više desetaka osoba pod nadzorom nekoliko patrola policije. Navodno su prvo grafit namjeravali crtati navijači Veleža, da bi danas na isti zid došli navijači Zrinjskog. Epilog možete vidjeti na fotografijama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije