Satima je tražili

Studentica pozirala i pala sa 700 metara visoke stijene

Trolltunga
Press služba
08.09.2015.
u 16:54

Studentica iz Melbournea poginula je nakon što je pala s poznate turističke atrakcije – stijene Trolltunga u Norveškoj, pozirajući za fotografiju.

Kristi Kafcaloudis (24) u nedjelju je s prijateljima posjetila Trolltungu i odlučila da želi, baš kao i većina znatiželjnih turista koji je posjete, taj trenutak ovjekovječiti fotografijom.

Trolltunga je stijena visoka čak 700 metara, a nalazi se iznad jezera Ringedalsvatnet na jugozapadu Norveške. Kristi je otišla do samog ruba stijene, izgubila ravnotežu i pala te je tako nastavila padati gotovo 300 metara, prenosi norveška televizija TV2.

“Mnogo ljudi se htjelo fotografirati i čekali su u redu. Kad je došao red na nju, počela je prelaziti preko kamenja kako bi došla do samog ruba. No otišla je previše udesno i pala”, tvrdi lokalni policijski službenik Terje Kvalvik. Spasitelji su zatim planinarili nekoliko sati dok napokon nisu pronašli tijelo nesretne djevojke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije