Stravična nesreća kod Beograda

Uznemirujuća snimka: Vozio autoputem u suprotnom smijeru, izazvao sudar pa se zapalio

Screenshoot
03.09.2023.
u 20:44

Nesreća se dogodila kada je vozač automobila "Fiat" izazvao težak sudar. On je izgubio život na mjestu nesreće. S druge strane, vozač "Hyundaia" i suvozač iz "Fiata" prevezeni su u bolnicu

Stravična prometna nesreća dogodila se danas kod obilaznice u Beogradu, na auto-putu Miloš Veliki kod Jakova, u kojoj je jedna osoba izgubila život, dok su dvije osobe teško ozlijeđene.

Nesreća se dogodila kada je vozač automobila "Fiat" izazvao težak sudar. On je izgubio život na mjestu nesreće. S druge strane, vozač "Hyundaia" i suvozač iz "Fiata" prevezeni su u KBC Zemun, gdje im se pruža medicinska pomoć.

Na društvenim mrežama pojavio se jeziv snimak nesreće, prikazujući trenutak u kom se "Fiat" sudario s drugim vozilom, nakon čega je došlo do izbijanja požara, prenosi Klix.ba

Prema informacijama medija u Srbiji, vozilo "Fiat Punto" se kretalo u suprotnom smijeru prema Beogradu, što je dovelo do ove strašne nesreće i zapaljenja vozila.

Snimak trenutka nesreće možete pogledati OVDJE, no upozoravamo da je sadržaj videozapisa uznemirujući.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?