mup tž

Strava kod Tuzle: Muškarac ubio ženu, smješten u bolnicu zbog ozljeda

ubojstvo kod Tuzle
Klix.ba
21.02.2024.
u 17:36

Muškarac inicijala E. S. T. jutros je usmrtio žensku osobu S. B. s kojom je živio u istoj kući u tuzlanskom prigradskom naselju Lipnica. Policiji je ubojstvo prijavio njihov prijatelj, nakon čega se pristupilo nasilnom ulasku u objekat.

Prema informacijama do kojih je došao Klix.ba, policija je u jednoj sobi pronašla usmrćenu ženu te muškarca s ubodnim ranama u predjelu stomaka, nastalim najvjerojatnije nožem.

Ranjeni muškarac je smješten u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli.

Kako su kazali iz UKC u Tuzli, pacijent je po prijemu intubiran i trenutno se nalazi u operacijskoj dvorani.

Policija i tužitelj su trenutno na mjestu događaja obavljaju uviđaj, utvrđujući sve detalje čina.

"Dežurni tužitelj će izdati naredbu za obdukciju tijela preminule kako bi se utvrdili točni uzroci smrti. Više informacija ćemo moći reći nakon obavljanja uviđaja, obdukcije i potrebnih istražnih radnji", kazao je Admir Arnautović, glasnogovornik Županijskog tužiteljstva u Tuzli.

U razgovoru s susjedima Klix doznaje kako se radi o muškarcu s mađarskim državljanstvom, a u kuću u kojoj je počinjeno ubojstvo skupa sa ženskom osobom doselio se prije nešto više od godinu dana.

Muškarac koji je dane provodio u invalidskim kolicima i usmrćena žena sa susjedima nisu ostvarivali bliži kontakt. No, ovaj slučaj su mještani Lipnice dočekali s nevjericom, ističući kako se radi o mirnom prigradskom naselju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije