TRAGEDIJA U NOVOM SADU

Šokantno priznanje maloljetnika: Iz zabave sam zapalio beskućnika!

zapaljeno
Foto: alo.rs
14.12.2016.
u 21:25

Maloljetnik koji je osumnjičen za paljenje beskućnika svojom izjavom šokirao i policajce!

"Samo iz zabave sam zapalio novine i bacio ih na njega, nisam želio zapaliti čovjeka", rekao je u policiji dvanaestogodišnjak koji je zapalio beskućnika u Novom Sadu, piše Alo.rs. 

Kako neslužbeno doznaju, djeca su prvo željela ukrasti invalidska kolica koja su bila pored dva beskućnika. No, kada u tome nisu uspeli jer su ih beskućnici vidjli, najmlađi od njih uzeo je bunt novina, zapalio ih i bacio na beskućnika, koji je ležao pokriven starom dekom. Čovjek je odmah počeo goriti, a djeca su u panici pobjegla.

- Pomislili smo prvo da se čovjek možda sam zapalio s cigaretom. Međutim kada je ovaj drugi beskućnik došao sebi, jer je bio pod utjecajem alkohola, rekao nam je da su tu bila neka djeca i palila novine. Vjerojatno je i preminuli beskućnik bio pod utjecajem alkohola – kažu neslužbeno iz policije. Nakon intenzivne istrage, policija je otkrila i privela trojicu maloljetnika.

Za podmetanje požara u kojem je život izgubio beskućnik Dragutin Todorović (52), osumnjičen je dvanaestogodišnjak, dok su druga dvojica maloljetnika promatrala što se događa. Teške ozljede zadobio je njegov prijatelj, također beskućnik. 

Incident se dogodio 13. prosinca oko tri ujutro, kada su maloljetnici podmetnuli požar u napuštenom objektu u bulevaru Oslobođenja gdje su boravila dvojica beskućnika.

Kako Alo! neslužbeno doznaje tijekom uviđaja jedan od beskućnika, koji je bio pod vidnim utjecajem alkohola, objašnjavao je policajcima, da su oni već danima bili na meti agresivnih maloljetnika.

On je još i dodao da je prije izbijanja vatrene stihije primjetio dvojicu maloljetnika kako se vrte oko njihovog smještaja. Tijekom požara, taj beskućnik je zadobio brojne opekotine jer je pokušavao spasiti prijatelja. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?