ORAŠJE:

Starac vozaču u tuči zabio nož u grudi

ORAŠJE:
26.02.2017.
u 16:30

Četrdesetsedmogodišnji Mirko B. iz Donje Mahale zadobio je teške i za život opasne ozljede, nakon što ga je nožem u grudni koš izbo 72-godišnji A. D. iz Bošnjaka kod Županje u Hrvatskoj.

Incident se dogodio u noći sa petka na subotu ispred ugostiteljskog objekta “Čardak” u Orašju, gdje se uglavnom skuplja starija populacija, a svemu je, kako se saznaje iz MUP-a Posavske županije, prethodila tuča, prenosi hms.ba

Ozlijeđeni Mirko B. prevezen je u Županijsku bolnicu u Orašju, odakle je, zbog težine zadobijenih ozljeda, hitno prebačen u Univerzitetski klinički centar u Tuzli.

Kako je za Faktor potvrdila glasnogovornica ove zdravstvene ustranove Ersija Aščerić – Mujedinović, on je zbrinut i zadržan na liječenju.

– Zdravsteno stanje pacijenta trenutno je stabilno. Svjestan je i komunikativan i zadržan je na praćenju na Klinici za torakalnu hirurgiju – kazala je Aščerić – Mujedinović.

Nakon incidenta, starac se sam predao policiji, te je zadržan na kriminalističkoj obradi. On je i sam imao ozljede nanesene u tuči i upućen je na pregled u orašku bolnicu. Od njega su uzeti uzorci kako bi se utvrdilo da li je u vrijeme napada bio u alkoholiziranom stanju.

Istragu ovog slučaja provode istražitelji kriminalističke policije MUP-a Posavske županije, pod nadzorom županijskog tužitelja.

Kako se saznaje, Mirko B. je zaposlen kao vozač u Donjoj Mahali, a njegov napadač je također porijeklom iz Bosanske Posavine, točnije iz Dervente, odakle se odselio u Hrvatsku, gdje je trenutno nastanjen.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije