Dan kasnije

Starac prijetio ubijenom sinu, ali i građevinskom poduzetniku

12.07.2016.
u 09:00

Nakon ubojstva u velikokladuškom naselju Kendići, Nezir Šarić (77), koji je iz lovačke puške ubio sina Seada (52), zadržan je u jednomjesečnom pritvoru.

- Imali su probleme koji su kulminirali samo godinu dana nakon smrti Nezirove supruge i Seadove majke. Kao i ranije, sin je i nedavno prijavio prijetnje oca, ali se ni nakon toga očito ništa nije dogodilo. Starac ga je usmrtio pa pozvao policiju- prepričavali su rođaci, podsjećajući da je Sead s obitelji živio i radio u Italiji, odakle je prije nekoliko dana došao u posjet rodnom kraju. Svemu je svjedočila i Seadova supruga. Oni su kobnog dana trebali krenuti nazad u Italiju te je Sead pri samome polasku ušao u sukob s ocem.

- Sedam dana ranije je prijavio da otac Nezir prijeti njemu i građevinskom poduzetniku Braci Kendiću. Ali, Nezir je to negirao, te mu policija nije oduzela oružje - pričaju mještani. Dodaju kako su sin Neziru zamjerali što je, nakon smrti supruge, ušteđevinu trošio na djevojke lakog morala. Na jednu od njih Nezir je, navodno, potrošio i novac koji je njegova supruga namijenila sinu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije