bijeljina

Spriječeno krijumčarenje tekstilne robe i parfema

krijumcarenje
15.12.2016.
u 13:15

Pripadnici Postrojbe za podršku i kontrolu Terenskog ureda Sjeveroistok Bijeljina u srijedu su u blizini ušća Drine u Savu spriječili krijumčarenje tekstilne robe i parfema u vrijednosti od oko 15 000 maraka.

Roba je prokrijumčarena iz Srbije preko Drine i utovarena u Golf kojim je upravljao tridesetpetogodišnji S. M., priopćeno je iz GP BiH.

Ovaj bh. državljanin je uhićen zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo „krijumčarenje“.

Ovo je još jedna u nizu uspješnih akcija službenika Terenskog ureda Sjeveroistok Bijeljina na sprečavanju krijumčarenja robe preko državne granice. Pripadnici Postrojbe za podršku i kontrolu Terenskog ureda Sjeveroistok Bijeljina su 1. prosinca graničnom kontrolom Mercedesa, bh. registracijskih oznaka, na području Brčkog otkrili veću količinu tekstilne robe i 2.500 komada streljiva za ubijanje stoke. Mjesec dana ranije službenici su zaplijenili tekstilnu robu u vrijednosti od oko 9.000 maraka. Otkrivena je graničnom kontrolom Golfa kojim je upravljao državljanin Srbije. Službenici Postrojbe granične policije Brod polovinom studenog 2016. su zaplijenili 110 kilograma rezanog duhana na području Odžaka, dok su pripadnici PGP Bijeljina u listopadu 2016. su spriječili krijumčarenje većeg broja mobilnih telefona, navodi se u priopćenju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije