Tragedija

U sudaru kod Modriče dvoje poginulih, četvero ozlijeđenih, tinejdžerka kritično

asfs
25.12.2015.
u 10:18

Franjo Matijević (47) iz Omanjske, općina Usora, i Milan Sekulić (32) iz Donje Crkvine, općina Šamac, poginuli su u sudaru honde i golfa za čijim volanima su bili, na magistralnom putu Modriča - Šamac, u mjestu Miloševac. U toj stravičnoj nesreći, u četvrtak oko 18.40 sati, teško su ozijeđeni Matijevićeva supruga Ivanka (41), sin Robert (20) i trinaestogodišnja kći Lidija, kao i Sekulićev suvozač Drago Broćilo (24).

Ozlijeđeni su zbrinuti u dobojskoj bolnici "Sveti apostol Luka", a prema riječima glasnogovornika ove ustanove Sanje Vulić, teško ozljeđena Ivanka je zbrinuta u Službi za kirurgiju i pod stalnim je nadzorom ljekara. "Ozlijeđena trinaestogodišnjakinja je operirana, nalazi se u Službi za anestziju i reanimaciju, pod stalnim je ljekarskim nadzorom, i sve daljnje prognoze su neizvjesne.

Pacijent R.M. je odmah nakon dijagnostike glave upućen na Kliniku za neurokirurgiju u Banju Luku, dok je D.B. operiran u našoj ustanovi, i nakon zaustavljanja krvarenja u trbušnoj šupljini, također je upućen u Kliniku za neurokirurgiju", navela je Vulićeva.

Prometna nesreća se dogodila u juče oko 18.40, kada je Sekulić izgubio kontrolu nad golfom koji je vozio iz pravca Modriče, i prešao u suprotnu kolovoznu traku, kojom se kretala honda koju je vozio Matijević.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije