Trebinje

Službenici banke pronevjerili preko 300 tisuća KM

Načelnik PU Trebinje Siniša Laketa
23.10.2020.
u 16:02

Policijska uprava Trebinje je Okružnom javnom tužiteljstvu u Trebinju podnjela izvješće o počinjenim krivičnim djelima zlouporaba službenog položaja ili ovlasti, falsificiranje isplate i falsificiranje ili uništavanje službene isprave protiv dva službenika jedne banke u Gacku. Radi se o pronevjeri teškoj preko 300 tisuća KM. 

- Za J. K. i V. L., djelatnike gatačke ekspoziture jedne banke, utvrđeno je da su počinili krivična djela zlouporabe službenog položaja, uništavanje ili falsificiranje isprave i kršenje platnog prometa. Oni su oštetili građane tako što su sa njihovih računa bez ovlasti prebacivali novac na druge račune falsificirajući potpise klijenata - rekao je na izvanrednoj konferenciji za novinare načelnik PU Trebinje Siniša Laketa i dodao da se i dalje utvrđuje broj oštećenih, ne želivši otkriti o kojoj banci je riječ, ali da ovaj slučaj nema veze sa ranijim događanjima u “Adiko banci” i da je riječ o potpuno dvije različite ekpoziture.

Prema nezvaničnim saznanjima, osumnjičeni su službenici Jelena K. i Vladimir L.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije