U mjestu Kočerin

Široki Brijeg: Upucao 37-godišnjaka u nogu pa se predao policiji

ilustracija
22.06.2017.
u 10:16

U mjestu Kočerin kod Širokog Brijega, u noći sa srijede na četvrtak, došlo je do uporabe vatrenog oružja, a 37-godišnji bh. državljanin, s područja Širokog Brijega, tom je prilikom zadobio prostrijelnu ranu na nozi.

Policijska uprava Široki Brijeg zaprimila je prijavu u 2 sata i 12 minuta iza ponoći da je na području Kočerina jedna osoba ranjena u nogu hicem iz vatrenog oružja te joj je medicinska pomoć ukazana u CUM-u Mostar.

Naknadno je utvrđeno da je ranjen 37-godišnji bh. državljanin, s područja Širokog Brijega.

U 2.40 sati u službene prostorije Policijska uprava Široki Brijeg dragovoljno je pristupio 52-godišnji bh. državljanin, s područja Širokog Brijega, te je prijavio da je on iz vatrenog oružja ranio 37-godišnjaka.

Policijski službenici poduzimaju operativno taktičke mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja svih okolnosti događaja i u cilju dokumentiranja izvršenog kaznenog djela, priopćeno je iz MUP-a Zapadnohercegovačke županije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije