Tragedija

Sestra poginula, glumac i majka teško ozlijeđeni

18.07.2015.
u 11:25

Jedna osoba je poginula, a dvije su teško ozlijeđene u požaru koji je izbio jučer ujutru oko 3 sata na uglu ulica Mekenzijeve i Koče Kapetana u Beogradu. Liječnici su mogli samo potvrditi smrt Maje Tadić (57), čije je tijelo bilo pougljeno. Naime, požar je izbio u stanu glumca Ljubivoja Tadića na Vračaru, a nastradala je njegova sestra, teško ozlijeđena je majka (70), koji su također živjeli u stanu. Glumac je zadobio opekline drugog i trećeg stupnja, nalazi se na odjelu plastične kirurgije, a njegova majka je u teškom stanju na Odjelu reanimacije Urgentnog centra zbog gušenja dimom. Kako je rekla Nada Macura iz hitne pomoći, starica je bila bez svijesti i s opeklinama lica, podlaktica i šaka.

- Ljubivoje je pokušao spasiti sestru iz požara i zbog toga je zadobio teške ozljede. Pokušat ćemo njega i njegovu majku prebaciti na VMA s kojim imamo suradnju, kako bi njih dvoje bili što bolje zdravstveno zbrinuti, rekao je Dejan Savić, v. d. upravnika Narodnog pozorišta. Svi stanari su odmah evakuirani nakon izbijanja požara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije