VITEZ

Robert pokopan uz majku koja je, također, umrla od bolesti srca

vitez
Foto: Zvonimir Čilić
19.01.2014.
u 10:35

Njegova majka je preminula u prvoj godini njegovog života, također od bolesti srca

Na groblju Bogduša, u travničkoj župi Brajkovići, u subotu poslijepodne pokopan je šesnaestogodišnji Robret Peša, koji je u četvrtak, 16. siječnja preminuo na satu tjelesnog odgoja u Srednjoj školi „Vitez“ iz Viteza. Više tisuća njegovih školskih i sportskih prijatelja, rodbine, nastavnika i profesora svih osnovnih i srednjih škola i građana iz cijele Lašvanske doline. Vjerski obred pokopa obavljen je uz asistenciju fra Ivana Kasala iz župe sv. Jurja u Vitezu, gdje je Robert živio i školovao se, a predvodio ga je župnik župe Petra i Pavla u Brajkovićima u općini Travnik fra Leon Pendić.

Njegova majka je preminula u prvoj godini njegovog života, također od bolesti srca, a on je pokopan neposredno uz nju. Posljednjem ispraćaju Roberta Peše, preminulog od zatajenje srca, okupile su se tisuće ljudi, a teško se sjetiti kada je neki pokop izazvao tako snažne emocije ljudi u ovom kraju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije