MUP RS-a oduzeo 330 vozila

Rekorder imao više od 250.000 KM neplaćenih kazni

policija promet
15.02.2022.
u 15:22

Rekorder u prošloj godini je prijestupnik kojem su policajci PU Istočno Sarajevo u ožujku oduzeli vozilo, jer je upravljao neregistriranim vozilom, a prije stjecanja prava na upravljanje, te koji je u registru novčanih kazni imao dug od 257.163 KM

MUP RS-a je tijekom 2021. godine privremeno oduzeo 330 vozila od osoba koje su počinile prekršaj u prometu, a za koje je utvrđeno da su višestruki prestupnici.

Najviše auta oduzeto je na području Policijske uprave Prijedor 88, zatim PU Banja Luka 64, PU Doboj 38, PU Bijeljina 32, PU Bosanska Gradiška 26, PU Istočno Sarajevo 20, PU Zvornik 19, PU Mrkonjić Grad 18, PU Foča 13 i Policijske uprave Trebinje 10.

Rekorder u prošloj godini je prijestupnik kojem su policajci PU Istočno Sarajevo u ožujku oduzeli vozilo, jer je upravljao neregistriranim vozilom, a prije stjecanja prava na upravljanje, te koji je u registru novčanih kazni imao dug od 257.163 KM, prenosi Faktor. 

Iz MUP-a RS-a su naveli da će policija i u narednom razdoblju nastaviti s ovim aktivnostima u cilju unapređenja sigurnosti u prometu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije