trebinje

Ravnatelj uhićen jer je oštetio poduzeće za 11.000 KM

policija
ilustracija
03.05.2017.
u 13:48

Policijska uprava Trebinje dostavila je Okružnom javnom tužiteljstvu u ovom gradu izvješće protiv ravnatelja jednog poduzeća, čiji su inicijali Z.K., zbog sumnje da je sačinio ugovor o kompenzaciji kojim je poduzeće oštetio za gotovo 11.000 KM, priopćeno je iz Policijske uprave Trebinje, piše Hrvatski Medijski Servis.

U priopćenju se navodi da je drugoosumnjičena osoba, čiji su inicijali M.B., počinilo kazneno djelo pomaganje u izvršenju kaznenog djela zlouporaba službenog položaja ili ovlašćenja.

Policijska uprava Trebinje je prošle godine Okružnom javnom tužiteljstvu dostavila šest izvješća protiv sedam osoba zbog sedam kaznenih djela.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rothmans
rothmans
16:54 03.05.2017.

imam 45 godina, pamtim da cijeli život u našoj kući se čitao zagrebački Večernji list, od danas pa nadalje nikada više neću otvoriti aplikaciju ili web stranicu a pogotovo kupiti tiskano izdanje, šta se događa u Bosni i sta će se događati uopće me ne zanima. Ova zemlja ima pregršt zanimljivih informacija o kojima bi se dalo čitati.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije