Sarajevo

Rasvijetljeno kazneno djelo razbojstva, policija uhitila četiri osobe

18.05.2016.
u 10:00

Policijski službenici Druge policijske uprave (II PU) u ponedjeljak, 16. svibnja 2016. godine, u 23.45 sati u Ulici Hamdije Čemerlića, općina Novo Sarajevo, lišili su slobode četiri osobe, od kojih su dvije maloljetne. Sarajevska policija uhitila je K. M., rođenog 1997. godine u Zenici, nastanjenog u Busovači, s privremenim boravkom u Sarajevu, Š. E., rođenog 1998. u Tuzli, gdje je i nastanjen, maloljetnog D. A., rođenog 1999. u Travniku, gdje je i nastanjen, s privremenim boravkom u Sarajevu, i maloljetnog P. A., rođenog 1999. u Busovači, gdje je i nastanjen, s privremenim boravkom u Sarajevu, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo razbojstva.

K. M., Š. E. i maloljetnici D. A. i P. A. su spomenutog dana oko 22.45 sati u Ulici Zmaja od Bosne, općina Novo Sarajevo, izvršili navedeno kazneno djelo na štetu O. M. iz Sarajeva.

O ovom nemilom događaju je obaviješten dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva u Sarajevu, a K. M., Š. E. i maloljetnici D. A. i P. A. su predani na daljnje postupanje u Odsjek za zadržavanje osoba lišenih slobode Ministarstva unutarnjih poslova Sarajevske županije.

Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentiranju kriminalnih aktivnosti navedenih osoba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije