PODGORICA POD BLOKADOM

Pucnjava u središtu grada, jedan muškarac ubijen drugi ranjen

31.03.2018.
u 14:35

Očevici su kazali kako je svađa između dva muškarca počela u obližnjem lokalu u strogom središtu grada

Podgoričanin Radivoje Jovanović je ubijen, a Miloš Šaković ranjen danas na Trgu nezavisnosti oko 12 sati, u središtu Podgorice, kada je na njih pucao maskirani, za sada nepoznati, muškarac. Šaković je vozilom hitne pomoći prebačen u Urgentni centar KCCG, a napadač je u bjekstvu. Na licu mjesta vidi se čahura i dva metka. Ravnatelj Urgentnog bloka Nermin Abdić izjavio je kako je Šaković životno ugrožen i da je na reanimiranju. 
Očevici su kazali kako je svađa između dva muškarca počela u obližnjem lokalu u strogom središtu Podgorice. "Vijesti" neslužbeno saznaju kako su Šaković i Jovanović, prije nego što se dogodila pucnjava, sjedili za dva različita stola u lokalu u središtu grada. Muškarac koji je pucao navodno je imao kačket na glavi. Očevici su kazali da je muškarac ranjen više puta. Na licu mjesta su policijski timovi. Središte grada je pod blokadom.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije