potvrđeno

Dvije osobe ubile, a potom bacile sa litice Arnelu Đogić iz Olova

arnela
01.03.2016.
u 16:41

Specijalne ekipe MUP-a ZDŽ od sinoć istražuju stjenoviti lokalitet u Olovu, ali još uvijek nisu pronašli djevojku

Dvadesetšestogodišnjaci S.A. iz Olova i M.B. iz Sokoca osumnjičeni su kako su Arnelu Đogić iz Olova, koja je nestala tijekom prošlog vikenda, ubili pa bacili sa litice.

Ta djevojka je nestala u noći između subote i nedjelje, a zbog tog zločina osumnjičeni su privedeni u prostorije Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije (MUP ZDŽ).

"Te osobe su uhićene i trenutno se nalaze u odjelu Krim policije, gdje se vrši kompletiranje izvještaja o krivičnom djelu ubojstva za tužiteljstvo", kazali su danas popodne iz MUP-a ZDŽ.

Izvor iz policije kazao je kako su osumnjičeni priznali ubojstvo, te kako su kazali da su potom bacili djevojku sa litice kod Olova.

"Timovi specijalne jedinice MUP-a ZDŽ, alpinisti i ronioci, trenutno vrše pretrage terena za koje su počinitelji krivičnog djela kazali da su bacili djevojku", naveli su iz MUP-a ZDŽ.

Posao im je bio otežan zbog stjenovitog terena i bujice.

"Međutim, pripadnici specijalne jedinice MUP-a ZDŽ ulažu maksimalne napore kako bi pregledali teren", naveli su iz policije.

"U ovom trentuku možemo kazati kako djevojka još nije pronađena. Sve nadležne ekipe su na terenu i aktivno tragaju za nestalom", kazali su policijski izvori.

Nestala djevojka posljednji put je viđena dok je upravljala svojim automobilom, koji je kasnije pronađen nedaleko od njene kuće. Podsjetimo, građani su ranije pozvani kako ukoliko imaju bilo kakve informacije koje bi mogle pomoći njenim pronalaskom, da ih prijave najbližoj policijskoj stanici.

Inače, riječ je o drugom slučaju nestanka osobe u prošlih mjesec dana na području Olova.


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?