Doneseno rješenje

Pritvor osumnjičenom za ubojstvo umirovljenog profesora u Livnu

22.12.2020.
u 10:54

Sudac za prethodni postupak Županijskog suda u Livnu Nedim Begić je na prijedlog Županijskog tužiteljstva u Livnu u ponedjeljak donio rješenje kojim je osumnjičenom 22-godišnjem Ajnuru Nicu iz Kruščice pored Viteza određen jednomjesečni pritvor. 

Kako se navodi u dostavljenom izvješću MUP-a Hercegbosanske županije Tužiteljstvu, 17.prosinca ove godine oko 15,05 sati, za vrijeme dok je osumnjičeni Ajnur Nice prosjačio ispred TC Konzum u Livnu, do njega je došao umirovljeni profesor Stipo Perković iz Livna koji ga je nakon kratkog razgovara uveo u svoje motorno vozilo marke "Mercedes".

Obojica su se zatim odvezli na područje ispod Veterinarske stanice u Livnu, uz korito rijeke Bistrice. Nakon određenog vremena provedenog u vozilu, Ajnur je, stoji u izvješću, davljenjem usmrtio umirovljenog profesora.

Beživotno tijelo umirovljenog profesora, dodaje se, Ajnur je ostavio pored rijeke Bistrice zatrpavši ga starom travom i grančicama, prethodno uzevši iz njegovih hlača novčanik i novce u manjem iznosu  nakon čega se motornim vozilom odvezao u Vitez.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije