U pretresu

Pripadnici Jedinice GP Izačić oduzeli veću količinu oružja i opojne droge

05.01.2022.
u 16:14

Pripadnici Jedinice granične policije (GP) Izačić u utorak su na području Bihaća izvršili pretres obiteljske kuće, pratećih objekata i vozila u vlasništvu Z. H., državljanina BiH, te tom prilikom pronašli veću količinu oružja i opojne droge.

Pretres je obavljen po naredbi Suda BiH, a prilikom pretresa pronađeno je sedam ručnih bombi, četiri puške, pištolji, veća količina streljiva, zeljasta tvar koja svojim izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu marihuanu, speed, novac u iznosu od oko 2 800 KM, detonatorske kapsle, te trotilski metak, saopćeno je iz GPBiH.

Zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo "nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih tvari" i "neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga" državljanin BiH je lišen slobode te je, uz izvješće o počinjenom kaznenom djelu, predan Županijskom tužiteljstvu Unsko-sanske županije.

Rad na predmetu se nastavlja, naveli su iz GPBiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?