Granična policija Trebinje

Pripadnici Granične policije BiH uhitili tri osobe

granična policija
05.05.2017.
u 11:30

Službenici postrojbe Granične policije Trebinje jučer su na Međunarodnom graničnom prijelazu Deleuša uhitili pedesetjednogodišnjeg državljanina Republike Hrvatske A. N.

Graničnom kontrolom prilikom izlaska iz BiH je utvrđeno da A. N. potražuje Interpol Skoplje zbog kaznenog djela napad na službenu osobu u obavljanju službene dužnosti. Predan je pripadnicima Sudske policije BiH, priopćeno je iz Granične policije BiH.                                                                                                                                                                                   

Na Međunarodnom aerodromu Sarajevo, na letu iz Kölna jučer je uhićen tridesetdvogodišnji bh. državljanin S. E.  Kontrolom putovnica je utvrđeno kako ga potražuje Općinski sud u Visokom zbog kaznenog djela teška krađa. Predan je službenicima Sudske policije suda Županije Sarajevo.

Na Međunarodnom graničnom prijelazu Orašje 3. svibnja prilikom izlaska iz BiH uhićen je Č. J. (1968.) jer ga potražuje Općinski sud u Gradačcu zbog kaznenih djela nasilničko ponašanje i  krađa. Ovaj državljanin BiH je predan službenicima Sudske policije Odžak.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije