Drama u Kalesiji

Prijetio da će se ubiti jer ne može platiti kamate

12.11.2016.
u 07:00

U središtu Kalesije jučer ujutro odvijala se prava drama. Stariji čovjek se popeo na drvo ispred zgrade Općine prijeteći da će skočiti s visine od deset metara. Prema neslužbenim informacijama, riječ je o Bajri Hasanoviću iz zvorničkog naselja Križevići. Kako se spominje, Bajro živi u jako teškim uvjetima.

- Promet je bio obustavljen, a ubrzo se na mjestu događaja pojavio veći broj policajaca, hitna pomoć i vatrogasci, koji su naposljetku i spasili nesretnog čovjeka. Uspjeli su se popeti na drvo ljestvama te uvjeriti Bajru da ne skoči u smrt, kažu svjedoci, dodajući kako je prethodno sjedio i pio u jednom obližnjem kafiću, gdje je i nagovoren na taj očajni čin. Bajro je kazao kako se na ovaj korak odlučio jer mu je u banci “zaračunata” kamata na kredit te da je ne može platiti. Inače, Hasanović je od ranije poznat kalesijskoj policiji jer je u više navrata u alkoholiziranom stanju pravio probleme kako građanima tako i vozačima jer se “bacao” ispred auta. Riječ je o civilnoj žrtvi rata, a nakon ranjavanja ostao je i bez noge.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?