Vraćali se s terena

Prevrnuo se kombi, ozlijeđena četiri radnika iz Prokuplja

28.06.2016.
u 07:00

Četvorica radnika iz Prokuplja teško su ozlijeđena jučer ujutro oko 6 sati u Sićevačkoj klisuri kada je kombi marke Peugeot Expert, kojim su se prevozili, udario u zaštitnu ogradu i prevrnuo se na bok.

Ozlijeđene radnike zbrinule su ekipe hitne pomoći iz Niša koje su ih prevezle u urgentni centar Kliničkog centra u Nišu. Prema prvim informacijama, dvojica radnika ozlijeđena su teže, a dvojica lakše, ali će njihovo zdravstveno stanje točno biti utvrđeno tek nakon okončane dijagnoze i zbrinjavanja u Kliničkom centru u Nišu.

Radnici su se vraćali iz Pirota gdje su bili angažirani, kada je na oko 15 kilometara od Niša došlo do nesreće pod okolnostima koje se još utvrđuju. Kombi s radnicima je, kako se moglo vidjeti na mjestu događaja, prešao na suprotni kolnički trak, gdje se odbio o zaštitnu ogradu. Prava je sreća što je ograda izdržala jer su mogli pasti u klisuru, kroz koju prolazi željeznička pruga. Ovo je druga teška prometna nesreća u Sićevačkoj klisuri u kratkom vremenu. Kamion s 35 ilegalnih emigranata prevrnuo se 26. lipnja oko 13 sati kod Ostrovice, a u toj nesreći ozlijeđeno je 11 ilegalaca.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije