Anđela Maksić tvrdi

Pretučena u pivnici bivšeg dečka

30.01.2016.
u 07:00

Anđela Maksić iz Banje Luke tvrdi kako je nju i njezino društvo u banjolučkoj pivnici “Kružni tok” pretuklo osiguranje lokala, i to bez ikakvog povoda. Ona se novinarima požalila i na policiju i naglasila kako, iako se sve događalo u noći između 13. i 14. siječnja, još nitko nije priveden i procesuiran. Ispričala je kako je te večeri sa sestrom Duškom Trikić, prijateljima Jovanom Karić, Milošem Vujićem i Dejanom Grmušom otišla u pivnicu.

- Zvao nas je sin gazde lokala Želimira Tojagića, koji se zove isto kao i otac - Želimir. Naručili smo piće i mirno stajali za svojim stolom. Želimir je u jednom trenutku, vjerojatno iz ljubomore na moje društvo, poslao čovjeka iz osiguranja da nas izbaci. Taj čovjek je našem kolegi kazao kako mora napustiti lokal iako nije ništa napravio. Rekli smo da nismo ništa uradili i da ne treba nitko otići. Tada je netko od osiguranja udario mog prijatelja Miloša i počela je tučnjava. Njega su udarali i dok je ležao na podu. Pokušala sam ga obraniti, a oni su oborili i mene na pod i tukli. Dobila sam strašne udarce, a porezano mi je i rame. Čak je u tučnjavi sudjelovao i Želimir - kazala je Anđela. S druge strane, vlasnik pivnice “Kružni tok” Želimir Tojagić za “Glas” tvrdi kako je tučnjavu izazvala Anđela i da do njenog dolaska ni čaša nije razbijena u lokalu.

- Ona je došla pijana i počela udarati mog sina Želimira. Bila je s njim u vezi iako smo neki dalji rod. On joj nije uzvraćao pa sam prišao i kazao joj da ga ne tuče te da ona i njeno društvo napuste lokal. U jednom trenutku Anđela se zateturala i pala te je tada nastala opća tučnjava i nije se znalo tko koga udara. Tad sam pozvao policiju koja je brzo došla pa se sve smirilo - ispričao je vlasnik pivnice Želimir Tojagić, ističući kako njegov lokal i nema fizičko osiguranje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije