Uhićen B.S.

Pretresom u Jelahu pronađen praškasti "speed"

speed
07.12.2015.
u 18:45

Službenici Policijske stanice Tešanj su, u okviru aktivnosti na suzbijanju i preveniranju neovlaštenog posjedovanja, proizvodnje i stavljanja u promet opojnih sredstava, te procesuiranju osoba koje čine navedena krivična djela, došli su do određenih operativnih saznanja da se osoba B.S. može dovesti u vezu sa zlouporabom opojnih droga.

U skladu s prikupljenim operativnim saznanjima, a na osnovu naredbe Općinskog suda u Tešnju, u mjestu Jelah izvršen je pretres kuće koju koristi navedena osoba i tijekom pretresa policijski službenici su pronašli šest pakiranja sa sadržajem bijele praškaste tvari koja asocira na opojnu drogu „Speed“. Sporna materija je privremeno oduzeta i bit će predmet vještačenja, javlja Zeda. 

Nakon završenog pretresa, osoba inicijala B.S. je uhićena i provedeno u službene prostorije Policijske stanice Tešanj, gdje je nad istim zavedena kriminalistička obrada. Nakon prikupljenih dokaza i dokumentiranja krivičnog djela, Županijskom tužiteljstvu Zeničko-dobojske županije će od strane Policijske stanice Tešanj biti dostavljeno izvješće o počinjenom krivičnom djelu i otkrivanju izvršitelja protiv B.S., rođene 1982. godine, iz Tešnja, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga“. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije