Tužiteljstvo SŽ

Predložen jednomjesečni pritvor za 'dvojac' iz Srbije osumnjičen za krivotvorenje isprava

zatvor
19.09.2023.
u 20:19

Pritvor je predložen zbog opasnosti od bijega, opasnosti da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogli utjecati na svjedoke, prikriti dokaze i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela

Tužiteljstvo Sarajevske županije predložilo je Općinskom sudu u Sarajevu određivanje jednomjesečnog pritvora osumnjičenima za kazneno djelo krivotvorenje isprave.

Pritvor je predložen zbog opasnosti od bijega, opasnosti da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogli utjecati na svjedoke, prikriti dokaze i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, priopćeno je iz Tužiteljstva SŽ. 

Podsjetimo, policijski službenici Uprave policije MUP-a Sarajevske županije, u suradnji s pripadnicima Obavještajno-sigurnosne agencije Bosne i Hercegovine, uhitili su dva muškarca D.D. i D.J. državljani Srbije. 

U trenutku uhićenja, muškarci su imali identifikacijska dokumenta Bosne i Hercegovine, s identitetima različitim od stvarnih, zbog čega postoji osnova sumnje da su počinili kazneno djelo "Krivotvorenje isprave".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije