Čapljina

Predao se vehabija koji je htio ubiti autom

22.02.2016.
u 07:00

Dževdet Čevra (46) iz Crnića, ratni invalid bez noge, osumnjičen da je petak oko 13 sati audijem 80 udario starijeg Ivana Ljoljića ispred njegove kuće Bivolju Brdu kod Čapljine, nakon čega je uz pomoć štaka pobjegao u šumu, jučer se predao policiji.

- Bit će saslušan i kada doznamo sve detalje, znat ćemo koja će biti kvalifikacija djela. Neki mediji su već prenijeli da je ovo pokušaj ubojstva. Ja to još ne mogu potvrditi, ali ni demantirati, objasnio je tužitelj Sanel Pajević. Kako smo pisali, sumnja se da je Čevra namjerno udario Ljoljića pokraj ceste te ga odbacio nekoliko metara. Pukom srećom, Ljoljić je preživio i trenutačno se nalazi u bolnici. Inače, Dževdet Čevra, koji je sklon vehabijama, ranije je bio osuđivan za dvostruki pokušaj ubojstva, također prognanika u Čapljini, a pri izricanju presude je bio oteo pištolj i htio pucati u suca. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije