Sudar

Poznati pjevač Konjević doživio nesreću kod Jajca

07.09.2015.
u 09:57

Prometna nesreća Na magistralnoj cesti M5 Jajce - Donji Vakuf

Na magistralnoj cesti M5 Jajce - Donji Vakuf u mjestu Bravnice jučer je oko 13.30 sati došlo do prometne nesreće u kojoj je sudjelovao land rover koji je vozio poznati folk pjevač Šerif Konjević (57), nastanjen u Munchenu. Uz Konjevićev land rover, u nesreći zbog koje je promet bio u prekidu sudjelovao je i audi vozača B. S. (53) iz Beograda, piše Večernji list.

- Na vozilima je nastala materijalna šteta, dok su obojica vozača zbrinuta u Domu zdravlja Jajce.

Jedan od njih zadobio je lakše ozljede. Promet je više od dva sata potpuno bio u prekidu - potvrđeno je u Operativnom centru MUP-a SBŽ. Kako navode svjedoci, sreća u nesreći je to što su oba vozača upravljala snažnim i zaštićenim vozilima.

- U oba vozila su se aktivirali zračni jastuci pa je to ublažilo siloviti udarac. Šerif je izjavio kako se pred njim u zavoju odjednom pojavilo vozilo i da nije mogao ništa učiniti.

U njegovoj pratnji na putu u Sarajevu bila je supruga i dijete.

Navodno je vozač audija, koji je sam putovao iz Mostara prema Banjoj Luci, najvjerojatnije zaspao zbog umora pa prešao na njegovu stranu te se nakon udara okrenuo na cesti - kažu Jajčani koji upućuju na lošu asfaltnu podlogu koja izazove polovinu od ukupno oko 300 nesreća koje se godišnje dogode na putu Jajce - D. Vakuf. Stručnjaci kažu da podloga nije tehnički ispravna, što ugrožava sigurnost putnika.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije