Tragičan slučaj

Posjekao stablo koje je palo supruzi na glavu pa je usmrtilo

11.11.2015.
u 06:45

Mira Šogorović (53) iz sela Crnča kod Dervente poginula pred očima muža Đorđa (60) Mira Šogorović (53) iz sela Crnča kod Dervente poginula pred očima muža Đorđa (60)

Mira Šogorović (53) iz sela Crnča kod Dervente poginula je kada joj je u šumi na glavu palo stablo koje je posjekao njezin suprug Đorđo (60). Do tragedije je došlo u ponedeljak nakon 12 sati kada su supružnici otišli u svoju šumu kako bi pripremili drva ogrjev za predstojeću zimu. U CJS Doboj kazali su kako su ih iz Doma zdravlja u Derventi obavijestili da je u ovu ustanovu dovezeno tijelo žene. Prema pričama mještana sela Crnča, Đorđo je motornom pilom posjekao stablo koje je pri padu zakačilo drugo stablo i oborilo ga.

- Navodno je grana drugog stabla udarila Miru po glavi i srušila je na tlo. Šogorovići su se ranije bavili proizvodnjom sokova. Riječ je o vrijednim i dobrim ljudima. Prije 10-ak godina ovu obitelji pogodila je još jedna strašna nesreća. Tada je njihov stariji sin zbog problema u braku ubio svoju suprugu i potom izvršio samoubojstvo. Taj ih je događaj u potpunosti dotukao. Od tada i žive povučenim životom- ispričao je jedan od susjeda. On je dodao kako imaju još jednog sina koji živi u Engleskoj i često dolazi kući. Šogorovići su krenuli na njivu, ali je Mira, navodno, rekla da svrate do šume i posjeku ta stabla.

- Ovo nije prvi put da Đorđo sječe drva u svojoj šumi i znao je dobro raditi taj posao. Žao mi je Đorđe poslije svega što mu se dogodilo, mogu zamisliti kako će ga pogoditi i ova nesreća - zaključuje jedan mještanin. Nesreća u ovom selu samo je jedna od tragedija koje se u posljednje vrijeme događaju u šumama. Prije 15 dana u Šipovu je poginuo radnik šumskog gazdinstva "Gorica" Nebojša Lončar kada je na njega pao trupac koji se oktačio prilikom podizanja oblovine u prikolicu kamiona. Početkom rujna prilikom izvlačenja šume u Modriči poginuo je Vukaišin Popović kada se prevrnuo i ostao zaglavljen ispod traktora.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?